Schouten TTL

ROST carbon sportmasker - gelaatsmasker

Vanaf januari 2018 worden onze carbon maskers gemaakt onder onze handelsnaam ROST BV. Binnenkort zal de website van ROST worden gelanceerd.

 

Bij iedere sport komen blessures voor. Een blessure bij een sporter is altijd erg vervelend. Maar bij sommige blessures bestaat de mogelijkheid om de sporter, bijvoorbeeld een voetballer of een hockeyspeler, de eerstvolgende wedstrijd gewoon weer op te stellen. 

Het betreft hier blessures aan het gezicht. Denk daarbij aan een gebroken neus of gebroken jukbeen.

In samenwerking met de behandelende arts-, traumachirurg, kunnen wij voor de sporter een individueel en comfortabel gelaatsmasker op maat maken van Carbon of een ander materiaal.

Een Carbon gelaatsmasker wordt gemaakt aan de hand van een afdruk van het gezicht. Hierdoor zal het perfect passend zijn en bescherming en ondersteuning geven tijdens de trainingen en de wedstrijden. En wat heel belangrijk is: Het zichtveld is normaal!

Inmiddels hebben wij vele maskers gemaakt voor nationaal en internationaal bekende sporters. Echter in verband met sponsor en portret rechten kunnen/mogen wij geen foto materiaal van alle sporters op onze site plaatsen.

Als u een gezichtsmasker wilt laten maken hebben wij altijd een schriftelijke opdracht nodig van uw behandelend arts. Dit opdrachtformulier kunt u hier downloaden en moet u, volledig ingevuld, meenemen bij uw eerste afspraak. Mocht u het opdrachtformulier niet kunnen downloaden of niet kunnen printen, laat het ons dan weten zodat wij u het formulier per post kunnen toesturen.

 

Ter gelegenheid van het UEFA EK voetbal 2017 voor vrouwen, heeft Lack of Guidance samen met Nike een fotoshoot gemaakt. Hierbij is ook gebruik gemaakt van ons Carbon masker. 

  

Wij wensen Myron Gebbink van Only Friends en het Nederlands CP-Team veel succes tijdens het WK in Argentinië van 6 tot 26 september 2017 

 

 

  

Eva den Hartog    Huizer Hockeyclub

 

Jordi Pasma    KZ/THERMO4U  & TeamNL Korfbal

 

Ismaïl Ouaddouh   v.v. Scherpenzeel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ouasim Bouy   PEC Zwolle

   

Jorran van Santen    DVS '33 Ermelo

 

Willem den Dekker    vv Gemert

 

 

 


 

 

 

Onderstaande is gedeelte uit een artikel van RTVNH.nl op 11 oktober 2016

"Er is geen sorry gezegd."
Wout Weghorst staat weer op het trainingsveld.De spits van AZ heeft een masker op, nadat hij vorige week donderdag zijn neus brak in het Europa League-duel met FC Zenit Sint Petersburg. "Er is geen sorry gezegd."

Alweer koppen
De spits is wel inzetbaar zaterdag in het thuisduel met Vitesse. Vandaag testte hij alweer een beetje zijn kopvaardigheden. "Ik kopte vandaag alweer een bal die hoog kwam. Eens kijken hoe dat gaat en dat ging prima."

Cillessen achterna
Rens van Eijden kreeg eerder dit seizoen te maken met een gebroken neus en moest ook met een masker op spelen. Van Eijden raadde Weghorst een specialist op dat gebied aan. "Hij was via Jasper Cillessen bij een praktijk gekomen en daar had hij heel goede ervaringen. Daar ben ik dan ook gelijk naar toe gegaan. Dat is wel handig natuurlijk."

 

 

Bron: Twitter AZ alkmaar

 

 

 

 

Thermoplastisch sportmasker
Dries Wuytens van Willem II raakte geblesseerd in de uitwedstrijd tegen NEC op 17 januari 2016. Na een beuk tegen zijn kaak was hij even groggy maar kon de wedstrijd wel uitspelen. Echter hij had hierdoor een gebroken jukbeen opgelopen.

In samenwerking met de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden) Ziekenhuis heeft Schouten Tandtechniek een speciaal gelaatsmasker gemaakt dat bescherming geeft tijdens de wedstrijden. Hierdoor was Dries de eerstvolgende uitwedstrijd op 23 januari 2016 tegen SC Heerenveen gewoon weer inzetbaar.

Het thermoplastische gelaatsmasker is individueel gemaakt aan de hand van een afdruk van het gezicht. Hierdoor is het perfect passend en geeft het een goede bescherming en ondersteuning tijdens trainingen en wedstrijden. En wat erg belangrijik is: Het zichtveld is normaal!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Mocht u meer aanvullende informatie willen, stuur dan een e-mail naar R.M. Schouten Tandtechniek  of neem telefonisch contact met ons op. 

Wij zijn aangesloten bij